Restaurointikillan kuulumisia

Uutta verta hallitukseen ja sassiin!

Killan hallitus kokoontui Seinäjoella 15.12.18 ja pohti tulevaa kautta ja mahdollisia uusia hallituksen jäseniä. Seuraava hallituksen kokous Seinäjoella on 23.2.19 ja sinne saa tulla kertomaan ajatuksiaan killan toiminnasta, kehitysehdotuksia ja ilmoittaa halunsa hallitustyöhön. Voit myös ehdottaa haluamaasi henkilöä hallitukseen, niin kysymme hänen halukkuuttaan. Jos paikalle ei malta tulla, voi lähettää sähköpostia Sadulle tai Matille Satu.Kangas-Kuittinen@ilmajoki.fi matti.valkonen@lapiomies.fi

Vuonna 2019 Kilta tarjoaa jäsenilleen jäsenkortin Killalla on ollut työn alla jäsenkortin hankkiminen jäsenilleen ja nyt ollaan siinä pisteessä, että kortti on graafisesti valmis. Korttia voit käyttää työmaalla verottajan vaatimana kuvallisena tunnisteena. Korttia varten tarvitset passikuvalaatuisen kuvan. Tiedot kortteihin kerätään tammikussa 2019, kun korttien toimittaja on selvillä.

Jäsenmaksuasiaa

Killan jäsenten sähköpostiosoitteet ovat osin vanhentuneet. Tästä johtuen osa ei ole saanut tämän vuoden jäsenmaksusähköpostia. Tilannetta päivitetään parhaillaan. Tarkistathan, että olet maksanut vuoden 2018 jäsenmaksun ja takaat jäsenyytesi jatkumisen.

Ohjeet jäsenmaksun suorittamiseksi:

Maksun saaja: Restaurointikilta ry
Saajan tilinumero: FI31 5740 8920 0795 29
Jäsenmaksun suuruus: varsinainen jäsen 50 €, oppipoikajäsen 25 €
Merkitse viestikenttään tekstiksi: Jäsenmaksu 2018, maksajan nimi ja
jäsennumero (mikäli numero on tiedossasi).

Seuraava möötti:

Möötti järjestetään Viipurissa 26.–28.4.2019.

Forssassa 20.12.18

Veisuumestari Elina Wirkkala